/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vicepremierul Iurie Leancă pleacă la Bruxelles. Le va vorbi europenilor despre reformele din justiție

missing
20 ianuarie 2018, ora 08:11

De asemenea, vicepremierul pentru Integrare Europeană va discuta despre sprijinul financiar pentru Republica Moldova, valorificarea la maximum a potenţialului zonei de liber schimb, dar și despre materializarea oportunităților oferite în cadrul Parteneriatului Estic.

„Merg la Bruxelles să transmit un mesaj clar că Republica Moldova își dorește cu adevărat reformarea mai multor domenii în care încă există probleme. Sunt convins că prin promovarea reformelor într-o manieră coerentă, vom reuși să impulsionăm substanțial dialogul cu UE pe diverse paliere, astfel încât cetățenii să resimtă cât mai curând beneficiile apropierii de UE”, a declarat Iurie Leancă.

În această săptămână Iurie Leancă a avut o ședință de lucru cu ambasadorii statelor UE acreditați la Chișinău, dar și cu reprezentanții mai multor instituții naționale pe diverse subiecte ce țin de agenda bilaterală RM-UE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram