/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cumnatul și nașul lui Filat nu va fi eliberat din închisoare prin aplicarea amnistiei

missing
21 ianuarie 2018, ora 12:14

La sfârșitul anului trecut, judecătorul Mihail Diaconu a respins demersul șefei Penitenciarului nr. 16 Pruncul, acolo unde își ispășește pedeapsa nașul lui Vlad Filat, motivând că la data intrării în vigoare a Legii privind amnistia, 9 septembrie 2016, pe numele lui Rusu nu exista o sentință de condamnare irevocabilă. Este cea de-a doua încercare a lui Ion Rusu de a beneficia de amnistie.

La 6 noiembrie 2015, cumnatul și nașul lui Vladimir Filat a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare de Judecătoria Buiucani. Instanţa de Apel l-a recunoscut vinovat pe cumnatul și naşul fostului premier din căsătoria cu Angela Gonța de spălare de bani în proporţii deosebit de mari, fapt care a adus prejudicii Băncii de Economii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram