O femeie în vârstă de 72 de ani și un bărbat de 49 a deni și-au pierdut viața după ce casele lor de locuit au fost cuprinse de flăcări.

Primul incendiu în care a murit o femeie de 72 de ani a avut loc ieri la Iargara, raionul Leova. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 16.20 minute, la fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori, care a stabilit că într-o casă de locuit a izbucnit un incendiu în urma căruia a fost depistat cadavrul carbonizat al proprietarei. Toate circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care a decedat un om a avut loc în satul Nicolaevca, raionul Glodeni, aici un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit fără suflare de localnici. Focul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei odăi. Toate circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU.

Pe parcursul zilei de 20 ianurie pompierii au lichidat 12 incendii în care au decedat două persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!