În ultimele 24 de ore Inspectoratul pentru Situații de Urgență a monitorizat situația în urma ninsorilor. Conform Administrației de Stat a Drumurilor la lucrările de împrăștiere a materialului antiderapant au fost implicate 391 unități de tehnică cu implicarea a 546 de persoane.

Potrivit furizorilor de energie electrică la data de 21 ianuareie ora 8.00 mai rămâneau deconectate de la curent 11 localități din trei raioane. Urmează a fi reconectată energia consumatorilor din raioanele Căușeni, Anenii Noi și Ștefan Vodă.

Pe parcursul zilei de ieri salvatorii au efectuat lucări de deblocare a cinci mijloace de transport de pe drumuri din raiaonele Ungheni, Telenești și Căușeni.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 25 de situații de risc fiind antrenați 160 de angajați cu 40 de autospeciale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!