Senatorul rus Alexei Pușkov a comentat afirmația lui Andrian Candu, potrivit căreia Republica Moldova ar putea cere despăgubiri de miliarde dolari de la Rusia, în legătură cu pagubele ocupaţiei ruse în Transnistria.

„În Moldova vor să obțină miliarde din partea Rusiei pentru mitul privind „ocupația transnistreană”? Logica tipică a paraziților este să inventeze o scuză și să strige „dați bani”! Încercările sunt sortite eșecului. Nici să nu se gândească. În acest mod pot să piardă piața rusă și să rămână cu nimic”, a scris Pușkov pe Twitter.

Menționăm că într-un interviu acordat presei letone, președintele Parlamentului Andrian Candu a spus că militarii ruşi din Transnistria sunt forțe de ocupație.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!