Superstarul Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a făcut un adevărat spectacol duminică în meciul cu Deportivo La Coruna, însă nu golurile lui au fost cap de afișe în presa internațională. Comentatorii și suporterii au făcut glume pe seama fotbalistului după ce Ronaldo a cerut un telefon mobil pentru a vedea cât de tare a fost „șifonat” după ce a încasat o lovitură.

În timpul meciului, Ronaldo a fost lovit cu gheata în cap de Schar la faza golului înscris în minutul 84. Portughezul a fost nevoit să iasă de pe teren, cu chipul însângerat, și i-a cerut medicului să-i dea telefonul mobil pentru a vedea cât de tare a sângerat, folosind camera pentru selfie.

În timp ce comentatorii râdeau, declarând că au „văzut totul acum”, Ronaldo clătina din cap cu nemulțumire.

„Ronaldo și-a ridica obsesia privind imaginea sa pe noi culmi”, a scris după meci Reuters.

„Cel mai tare moment al lui Ronaldo, pur și simplu incredibil”, a transmis site-ul sportiv Benchwarmers.

“Ronaldo se uita la el însuși în oglindă chiar și în timp ce se află pe teren”, a spus un comentator pentru BBC Sport.

În ciuda batjocoritului de pe social media, rana lui Ronaldo a fost suficient de gravă, căci acesta nu s-a întors pe teren.

Chiar dacă fanii și mass-media l-au luat peste picior pe Ronaldo, starul a venit cu declarații despre aspectul său anterior. În 2011, el a declarat că suporterii opoziției l-au huiduit pentru că este „bogat, frumos și un jucător excelent”.

„Oamenii sunt invidioși pentru mine”, a spus el. „Nu am altă explicație.”

Performanța de duminică a demonstrat că Ronaldo este un jucător excelent, atacantul a reușit să înscrie două goluri înainte de a fi condus pe teren. După victoria de duminică Real Madrid a urcat pe locul patru în la Liga.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!