Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează, în perioada 21-24 ianuarie curent, o vizită oficială în Regatul Danemarcei. Din delegația parlamentară mai face parte șefa Comisiei politică externă și integrare europeană, Violeta Ivanov.

La Copenhaga, președintele Parlamentului va avea o întrevedere cu Majestatea Sa Regina Margareta a Danemarcei. De asemenea, delegația parlamentară va avea întrevederi cu Prezidiumul Parlamentului danez și cu conducerea mai multor comisii.

În cadrul vizitei sunt programate întâlniri cu conducerea asociațiilor de business din Danemarca, precum și cu reprezentanții Guvernului din Regatul Danemarcei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!