Viceprimarul de Strășeni și fiul minor al acesteia și-au revenit din comă. Informația a fost oferită de responsabilii din cadrul instituțiilor unde sunt internați.

Femeia se simte mai bine și prognoza privind însănătoșirea ei este una favorabilă, a declarat pentru TV8 Adrian Pîslaru, șef secția toxicologie la spitalul Sfânta Treime.

Natalia Lisnic, purtător de cuvânt la Institutul Mamei și Copilului, spune că starea copilului s-a îmbunătățit. „Copilul a ieșit din comă, respiră desinestătător, este stabil, merge spre bine”.

Amintim că, vineri, 19 ianuarie, echipajele de intervenție au fost solicitate la Strășeni. Un bărbat a fost găsit decedat. Soţia şi fiul acesteia au transportați în comă la spitalul raional Strășeni, ulterior au fost transferaţi la Chişinău. Poliţia a stabilit că în domiciliul familiei lipsea sistemul de ventilare a sistemului de încălzire, iar coşul de fum nu corespundea regulilor de siguranţă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!