/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Beneficiarii de compensații la căldură le vor primi și pe cele pentru lunile anterioare

missing
22 ianuarie 2018, ora 07:30

Șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Petru Gontea, a declarat pentru IPN că aleșii locali din municipiu au inițiat modificarea regulamentului întrucât exista o neclaritate legată de acumularea dosarelor și de emiterea facturilor. Într-un final, s-a decis semnarea unui contract cu „Info Bon” SRL și, din 5 ianuarie, facturile sunt eliberate de către această societate cu răspundere limitată.

Petru Gontea spune că DGLCA a acumulat toate dosarele, indiferent unde au fost depuse acestea, și le-a transmis către „Info Bon”, iar deja din această lună beneficiarii vor primi facturi recalculate, cu compensațiile pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

Cererile noi și cele de reconfirmare pentru obținerea compensației se depun la gestionarii fondului locativ sau direct la pretură. Apoi, sunt aprobate de către comisiile speciale din cadrul preturii. În prezent există în jur de 29 de mii de familii care au depus cereri pentru compensarea cu 40% a facturii la termificare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram