Un bărbat de 47 de ani din Cahul a dispărut de opt zile. Potrivit poliției, acesta a fost pe 14 ianuarie la înmormântarea mătușii sale după care a plecat într-o direcție necunoscută și de atunci nimeni nu știe nimic despre locul aflării acestuia.

Bărbatul se numește Burcă Petru Alexandru, este născut din 1970 și locuiește în satul Văleni, Cahul. Semnalmente: înălțimea 182 cm, culoarea ochilor – cafenii, corpolență medie. Era îmbrăcat: Scurtă de materie de culoare sură, blugi de culoare albastră, fes negru.

În cazul stabilirii locului aflării sau depistării acestuia, sunteți rugați să telefonați la numerele: 902, (0-299) 2-24-90, 079072731.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!