Cei de la „Apă – Canal Chișinău” scot la licitație 37 de mașini. Printre acestea se numără și un automobil de lux Volkswagen Touareg, 24 de autocamioane de model ZIL și Gaz, 7 excavatoare de model Borex și AO, 5 camioane de model UAZ, cu prețuri ce pornesc de la 16 mii de lei.

O licitație dedicată comercializării acestor automobile va avea loc pe data de 30 ianuarie, curent, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a S.A. „Apă – Canal Chișinău” , str. Albișoara, 38. Persoanele care se pot înscrie la licitație sunt atât cele fizice, cât și cele juridice. De menționat că, taxa de participare pentru persoane fizice este de 200 de lei și de 1000 de lei pentru persoanele juridice.

„Mașinile sunt într-o stare funcțională, iar durata de folosință a acestora este relativ, medie ce permite utilizarea lor”, menționează furnizorul pe apă.

Cea mai ieftină mașină este un autocamion de marca GAZ 5201, produs în anul 1988, cu un preț care pornește de la circa 16.500 mii lei, mai puțin de 1000 de euro. Cel mai scump lot este Volkswagen Touareg. Prețul acestuia constituie circa 500 mii lei.

Potrivit întreprinderii, din banii obținuți ca urmare a licitației, vor fi procurate mașini și utilaje noi, menite în scopul remedierii avariilor înregistrate la apeduct și canalizare.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!