/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Furnizorul de apă își scoate la vânzare „rablele”. Cea mai scumpă mașină costă jumătate de milion

missing
22 ianuarie 2018, ora 14:15

O licitație dedicată comercializării acestor automobile va avea loc pe data de 30 ianuarie, curent, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a S.A. „Apă – Canal Chișinău” , str. Albișoara, 38. Persoanele care se pot înscrie la licitație sunt atât cele fizice, cât și cele juridice. De menționat că, taxa de participare pentru persoane fizice este de 200 de lei și de 1000 de lei pentru persoanele juridice.

„Mașinile sunt într-o stare funcțională, iar durata de folosință a acestora este relativ, medie ce permite utilizarea lor”, menționează furnizorul pe apă.

Cea mai ieftină mașină este un autocamion de marca GAZ 5201, produs în anul 1988, cu un preț care pornește de la circa 16.500 mii lei, mai puțin de 1000 de euro. Cel mai scump lot este Volkswagen Touareg. Prețul acestuia constituie circa 500 mii lei.

Potrivit întreprinderii, din banii obținuți ca urmare a licitației, vor fi procurate mașini și utilaje noi, menite în scopul remedierii avariilor înregistrate la apeduct și canalizare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram