/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Protest în fața ANRE. PAS cere reducerea tarifului la gaz

22 ianuarie 2018, ora 13:00

Motivul pentru care ne-am adunat astăzi aici este să protestăm împotriva faptului că ANRE nu-și face treaba. Or, noi cunoaștem și toți cetățenii cunosc că prețul de achiziție pentru gazele naturale cumpărate din Rusia în ultimii doi ani au scăzut cu aproape o treime. Pe când tariful pe care îl plătesc consumatorii finalii, toți noi, nu a scăzut. Întrebarea este unde se duc acești bani și ce face statul cu acești bani. Noi cerem ca ANRE să coboare tarifele pentru consumatorii finali odată cu reducerea prețului de achiziție. După unele calcul în ultimul an jumate s-au strâns peste un miliard jumate în plus. Deci, noi am achitat în avans. Ce se face cu acești bani și când vor fi coborâte tarifele ”, a declarat Mihai Păpușoi, vicepreședinte PAS.

Păpușoi mai spune că există speculații că în ajunul campaniei electorale partidul democrat și Vlad Plahotniuc vor reduce prețurile astfel făcându-și publicitate.

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram