Un bărbat a fost găsit fără suflare pe o șosea în apropiere de Orhei. Corpul neînsuflețit a fost găsit în această dimineață.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani este originar din satul Biești, Orhei. Potrivit poliției, corpul bărbatului are mai multe vătămări, dar în prezent nu se cunoaște cauza producerii acestora. Rudele bărbatului au anunțat că acesta suferea de epilepsie, și o posibilă cauză a leziunilor ar putea fi o criză epileptică.

Potrivit ofițerului de poliție al IP Orhei, Diana Maxim, organul de urmărire penală este în așteptarea unui raport de la medicul legist privind rezultatul autopsiei, pentru a afla care este cauza decesului. În prezent poliția nu a înaintat nici o versiune deoarece probele pe care le deține nu sunt suficiente.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!