/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un tânăr a furat o mașină de teren dintr-o piață din Chișinău. Ce riscă acum?

missing
22 ianuarie 2018, ora 11:49

Poliția a intervenit, iar în rezultatul măsurilor întreprinse a fost identificat şi reţinut făptaşul. Acesta s-a dovedit a fi locuitor a capitalei, cu vârsta de 30 ani, anterior judecat pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice. În cadrul audierilor preliminare, individul şi-a recunoscut vinovăţia.

În acest context individul este cercetat penal pentru răpirea unităţii de transport. Acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 600 lei până la 27 000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Poliţia Capitalei recomandă următoarele:

– Dotaţi autoturismul cu un sistem de alarmă pe bază de sensori ce se aplică pe geamuri şi capote, ceea ce îşi dovedeşte întotdeauna eficienţa;

– Verificaţi dacă geamurile sunt închise şi portierele asigurate atunci când părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru câteva minute;

– Asiguraţi-vă că nu aţi lăsat cheile în contact;

– Pe timpul nopţii, parcaţi autoturismul în locuri special amenajate şi iluminate, aflate în zona de acţiune a patrulelor de poliţie;

– Utilizaţi sistemul de blocare a axului volanului, a cutiei de viteze sau a sistemului de frânare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram