Iarna revine în forță, iar temperaturile vor începe să scadă față de zilele precedente. Chiar dacă vremea va fi rece, vom avea parte de multe momente însorite. Pe lângă soare cu dinți vor pluti nori dar și câțiva fulgi amăgitori deasupra țării noastre. Vântul va fi blând cu noi și va sufla din Nord-Est.

În nordul țării vom găsi înnorări trecătoare de dimineață și soare pe cer la amiază. Ziua va începe cu o temperatură de -9 grade, iar pe parcursul zilei vom avea -4 grade.

În centru vom găsi același tablou. Dimineața va fi posomorâtă cu -9 grade în termometre, iar la amiază cerul va fi senin și vom avea -6 grade.

În regiunea de sud dimineața va fi de asemenea dominată de nori și se vor înregistra -5 grade. La amiază, soarele se va menține pe cer, iar mercurul termometrelor va indica -3 grade.

La Chișinău norii se vor înmulți dimineața, însă la orele amiezii de vom delecta cu razele soarelui. La noapte vom avea -4 grade, iar ziua -5.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!