Partidul democrat s-a mutat la casă nou. Noul sediu este amplasat în apropierea casei liderului formațiunii - Vlad Plahotniuc. Acesta a declarat pentru deschide.md că erau în căutarea unui sediu de mai mult timp, deoarece partidul s-a extins în ultimii ani și aveau nevoie de un spațiu mai mare unde să-și desfășoare activitatea.

Despre noul sediu, Plahotniuc afirmă că „PDM va funcționa în câteva spații din această clădire, alte încăperi sunt sau vor fi închiriate de terţi”. Totodată, el a menționat că activând în sediul PDM se va simţi mai implicat ca oricând în politică, „mai ales că toate activităţile majore ale partidului se vor desfăşura aici”.

Noul sediu este amplasat pe strada Armenească din Chișinău. Clădirea are patru niveluri și o suprafață de 1.500 metri pătrați, a fost proiectată cu spații pentru zeci de birouri, un mini-hotel, un restaurant și o parcare subterană. Aceasta este înconjurată de un gard de aproape 3 metri înălțime, fiind dotată cu mai multe camere de supraveghere.

Potrivit unei investigații RISE Moldova, imobilul a fost vândut unei firme din Belize, controlată de o persoană din anturajul liderului PD, Vlad Plahotniuc. Democrații spun că nu cunosc cine este proprietarul clădirii arătoase. PCRM neagă, într-un comunicat, că ar fi avut vreun oficiu în această clădire, deși anterior membrii formațiunii afirmau deschis că acesta este sediul lor. Comuniștii spun că au deținut doar o cotă-parte din construcție, pe care ar fi cedat-o în 2016.

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!