/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O tânără din Republica Moldova a fost inclusă de revista Forbes în topul 30 under 30 din Europa

missing
23 ianuarie 2018, ora 14:20

Mihaela a fost nominalizată la categoria „Drept și legislație”, fiind singura deputată din Comisia Parlamentară pentru securitate națională, apărare și ordine publică.

„A fost o surpriză plăcută. Pentru mine e important că munca tinerilor din Republica Moldova să fie văzută din afară. Nu m-am gândit să mă regăsesc în acest top. Mă bucur că au început să apară mai mulți tineri de la noi și cred că în următorii ani vor fi și mai mulți”, a spus Mihaela pentru TV8.

Tânăra deputată consideră că a fost inclusă în topul Forbes pentru activitatea sa parlamentară, dar și implicarea în mai multe structuri cum ar fi Platforma Femeilor din Parlament.

În sesiunea de primăvară a legislativului, Mihaela Spătaru a avut o singură inițiativă în grup prezentată în Parlament.

Pentru alcătuirea topului, jurnaliştii Forbes Europe au selectat 300 de tineri antreprenori, lideri creativi şi fondatori de startup-uri consideraţi „cei mai buni dintre cei mai buni” în 13 de domenii de activitate variate.

Anterior, în topul Forbes a fost inclus și tânărul moldovean Doru Curoșu, ex-președintele Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram