/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/UPDATE/ Bender: Tânărul plecat la vânătoare a fost găsit înecat în Nistru

missing
23 ianuarie 2018, ora 16:34

Update 16:27 Tânărul a fost găsit înecat de scafandri în apele râului Nistru. Pe corpul acestuia nu existau semne de moarte violenta.

Un tânăr din Bender, care acum două zile a dispărut în timp ce se afla la vânătoare, a fost găsit înecat în apele râului Nistru.

Tânărul în vârstă de 34 de ani, a mers duminică la vânătoare. După ce bărbatul a împușcat o rață dintr-o armă de vânătoare, s-a așezat într-o barcă de cauciuc și s-a îndreptat în aval pe râu pentru a prinde pasărea. După un timp, din cauza ceții dense, bărbatul a dispărut din câmpul vizual al tatălui său. Mai târziu, barca a fost găsită răsturnată, iar în ea nu era nimeni.

Tatăl tânărului a anunțat imediat poliția. Ieri, scafandri au efectuat scufundări pe parcursul întregii zile, dar fără succes. Lucrările au fost reluate astăzi, iar scafandri au găsit tânărul înecat în Nistru. Pe corpul acestuia nu existau semne de moarte violenta.

Potrivit așa-zisului minister de interne din regiunea transnistriană, barca a fost găsită inversată la 800 m depărtare de locul de vânătoare.

În momentul dispariției Mihail avea pe cap o căciulă albă, era îmbrăcat într-o vestă de culoare albă și purta cizme mari de cauciuc de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre locul aflării tânărului sunt rugați să apeleze la următoarele numere de telefon: 102, (552) 2-94-40, (552) 2-84-17, (533) 8-15-29.

Foto: mvdpmr

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram