Cinci tineri au fost surprinși în timp ce consumau substanțe narcotice în scara unui bloc de locuit. Aceștia au vârste cuprinse 19 ani şi 21 ani și sunt locuitori a Capitalei. Tinerii au fost încătușați şi escortaţi la Inspectorat pentru documentare, asupra lor fiind depistate pachețele în care se afla masa vegetală fărâmițată.

Pacheţelele cu masă vegetală şi aparatul confecționat artizanal au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru efectuare acţiunilor specializate în condiţii de laborator.

Totodată ofiţerii de investigaţii au iniţiat cercetări în vederea stabilirii şi documentării metodelor criminale de transportare şi identificarea altor complici în aceste scheme ilegale de distribuire a drogurilor.

În dependenţă de rezultatele expertizelor chimice suspecţii riscă să fie cercetaţi penal şi privaţi de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!