/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Noi detalii privind ambulanța care transporta un brad. Ce spune șoferul

23 ianuarie 2018, ora 14:48

Update 14:45 Autosanitara care a apărut în materialul video aparține Substației de Asistență Medicală Urgentă Criuleni. Pe acest caz, administrația Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a dispus pornirea unei anchete de serviciu, datele preliminare la moment fiind: în ziua respectivă, autoambulanța nu era încadrată în activitatea de desevire a solicitărilor, se deplasa de la deservirea tehnică din orașul Chișinău spre Criuleni.

Din spusele șoferului, bradul a fost ridicat de pe marginea drumului pentru a fi utilizat în caz de necesitate (împotmolirea în zăpadă), având în vedere condițiile meteorologice din acea zi.

Undeva un pacient așteaptă ambulanța, iar ea în acest timp ea duce BRAZI! (cu încălcarea regulilor de circulație)”, a scris șoferul care a publicat imaginile video pe o rețea de socializare. În descrierea postării se menționează că imaginile au fost filmate pe 18 ianuarie, le puteți vedea mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram