După ce zvonuri recente au dezvăluit că Apple pregăteşte mai multe modele iPhone inspirate de iPhone X, a rămas doar o chestiune de timp până ce indiciile lăsate de apariţia unor noi tehnologii şi componente mai bine miniaturizate vor contura o imagine aproximativă asupra îmbunătăţirilor pregătite de Apple la partea de design, scrie go4it.ro.

Astfel, apariţia unui nou modul pentru camera foto care integră şi funcţionalitatea Face ID, asigurată cu un senzor separat la modelul actual, ar permite reducerea semnificativă a „bretonului” decupat din ecranul telefoanelor iPhone X.

O altă îmbunătăţire ţine de optimizarea construcţiei ecranului, făcând posibilă acomodarea într-o carcasă cu ramă şi mai îngustă decât întâlnim la modelul actual. În cele din urmă, Apple ar putea face trecerea la un design care extinde ecranul OLED peste marginile carcasei, deschizând noi posibilităţi pentru afişarea mesajelor de notificare şi interacţiune cu interfaţa iOS.

Deocamdată, următorul iPhone X pare că va fi o versiune optimizată a modelului actual, care reduce uşor dimensiunile carcase fără a micşora suprafaţa ecranului. Totodată, miniaturizarea şi contopirea anumitor componente lasă flexibilitate sporită pentru reducerea costurilor de fabricaţie, un pas necesar pentru a aduce dotările iPhone X în domeniul de preţuri ocupat în prezent de iPhone 8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!