/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Cum ar putea arăta următorul model iPhone X

missing
24 ianuarie 2018, ora 07:17

Astfel, apariţia unui nou modul pentru camera foto care integră şi funcţionalitatea Face ID, asigurată cu un senzor separat la modelul actual, ar permite reducerea semnificativă a „bretonului” decupat din ecranul telefoanelor iPhone X.

O altă îmbunătăţire ţine de optimizarea construcţiei ecranului, făcând posibilă acomodarea într-o carcasă cu ramă şi mai îngustă decât întâlnim la modelul actual. În cele din urmă, Apple ar putea face trecerea la un design care extinde ecranul OLED peste marginile carcasei, deschizând noi posibilităţi pentru afişarea mesajelor de notificare şi interacţiune cu interfaţa iOS.

Deocamdată, următorul iPhone X pare că va fi o versiune optimizată a modelului actual, care reduce uşor dimensiunile carcase fără a micşora suprafaţa ecranului. Totodată, miniaturizarea şi contopirea anumitor componente lasă flexibilitate sporită pentru reducerea costurilor de fabricaţie, un pas necesar pentru a aduce dotările iPhone X în domeniul de preţuri ocupat în prezent de iPhone 8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram