Două persoane în vârstă de 62 de ani au ajuns la spital cu intoxicație și arsuri de gradul I, după ce locuința le-a fost cuprinsă de flăcări. Cazul a avut loc ieri seara în orașul Anenii Noi.

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 21.36 minute. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri. Ajunși salvatorii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări, iar proprietarii acesteia au primit arsuri și intoxicație cu monoxid de de carbon. Pompierii au lichidat arderea fără ca aceasta să obțină răspândire la alte construcții. Din primele cerectări s-a stabilit că în urma incendiului a avut loc și o deflagrație â a unei butelii de gaz.

Toate circumstațele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit datelor statistice ale IGSU de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 121 incendii în care și-au pierdut viața 18 persoane. Pompierii îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare pentru a preveni incendiile cu urmări fatale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!