/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Incendiu la Anenii Noi. Două persoane, internate la spital cu arsuri și intoxicație

24 ianuarie 2018, ora 09:16

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 21.36 minute. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri. Ajunși salvatorii au stabilit că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări, iar proprietarii acesteia au primit arsuri și intoxicație cu monoxid de de carbon. Pompierii au lichidat arderea fără ca aceasta să obțină răspândire la alte construcții. Din primele cerectări s-a stabilit că în urma incendiului a avut loc și o deflagrație â a unei butelii de gaz.

Toate circumstațele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit datelor statistice ale IGSU de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 121 incendii în care și-au pierdut viața 18 persoane. Pompierii îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare pentru a preveni incendiile cu urmări fatale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram