Ambasadorul Statului Qatar în Republica Moldova, Mohammed Bin Ali Mohammed Al-Malki a înmânat soției regretatului Valeriu Tihonov, primul Ambasador al Republicii Moldova în Statul Qatar, ordinul „Al Wajba” decorat post-mortem de către Alteța Sa Şeih-ul Tamim Bin Hamad Al Thani, Emirul Statului Qatar.

Ambasadorul Statului Qatar în Republica Moldova Mohammed Bin Ali Mohammed Al-Malki, a apreciat înalt activitatea nobilă şi dedicaţia deplină a regretatului Ambasador Valeriu Tihonov în exercitarea mandatului de înaltă răspundere, subliniind că acest gest al autorităților qatariene este o exprimare a recunoștinței pentru calitățile diplomatului moldovean și o confirmare a prieteniei dintre popoarele celor două țări.

Ordinul „Al Wajba” a fost instituit de către Cabinetul de Miniştri al Statului Qatar la 29 martie 2016 și face parte din decoraţiile civile acordate în baza deciziei Emirului Statului Qatar în semn de înaltă recunoştinţă pentru merite deosebite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!