Încă un deținut s-a stins din viață în penitenciar. Bărbatul a decedat marți, 23 ianuarie, la penitenciarul spital Pruncul, fără semne de violență. Deținutul, în vârstă de 61 de ani, se afla la evidență dispensară cu patologie cronică, de ceva timp refuzând tratamentul prescris, anunță Departamentul Instituțiilor Penitenciare.

Imediat au fost informate organele procuraturii și Avocatul Poporului, iar corpul neînsuflețit a fost transportat la Centrul de Medicină Legală.

La moment, administrația penitenciarului întreprinde măsuri pentru căutarea rudelor și informarea acestora despre deces. Departamentul Instituțiilor Penitenciare exprimă condoleanțe rudelor apropiate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!