Ghinion pentru o tânără din sectorul Botanica. Aceasta a alertat poliția după ce i-a fost furat automobilul de modelul Seat Ibiza, care era parcat chiar în faţa blocului.

Astfel, în urma acţiunilor întreprinse poliţiştii au depistat automobilul abandonat pe şos. Hânceşti din sectorul Centru, fiind implicat în accident rutier. La faţa locului a fost solicitat un echipaj a Serviciului documentare accidente rutiere, privind stabilirea circumstanțelor accidentului rutier.

Concomitent, investigaţiile iniţate la identificarea făptaşilor, au demonstrat că în acest caz ar fi fost implicat un individ, care s-a dovedit a fi locuitor a capitalei în vârsta de 21 ani .

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. Potrivit acestuia, aflându-se în ospeţie la victimă, pe ascuns a sustras cheile de la automobil cu scopul de a se plimba, urmare fiind implicat în accident rutier el a abandonat automobilul.

Actualmente el este cercetat penal pentru răpirea unităţii de transport şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 5 ani

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!