/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ A furat un automobil din sectorul Botanica, dar, l-a scurt timp, s-a trezit implicat într-un accident

24 ianuarie 2018, ora 11:12

Astfel, în urma acţiunilor întreprinse poliţiştii au depistat automobilul abandonat pe şos. Hânceşti din sectorul Centru, fiind implicat în accident rutier. La faţa locului a fost solicitat un echipaj a Serviciului documentare accidente rutiere, privind stabilirea circumstanțelor accidentului rutier.

Concomitent, investigaţiile iniţate la identificarea făptaşilor, au demonstrat că în acest caz ar fi fost implicat un individ, care s-a dovedit a fi locuitor a capitalei în vârsta de 21 ani .

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. Potrivit acestuia, aflându-se în ospeţie la victimă, pe ascuns a sustras cheile de la automobil cu scopul de a se plimba, urmare fiind implicat în accident rutier el a abandonat automobilul.

Actualmente el este cercetat penal pentru răpirea unităţii de transport şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 5 ani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram