Miercuri, 24 ianuarie, s-au desfășurat audiţiile live ale pieselor înscrise în selecţia naţională a concursului Eurovision 2018. În urma audiţiilor, juriul de specialitate a selectat piesele ce vor intra ulterior în competiţie. Lista candidaților care au fost selectați în urma audițiilor publice.

Interpret / Formație Titlul creație

 1. Anna Odobescu – Agony
 2. Anna Timofei – Endlessly
 3. Bella Luna – Moments
 4. Che MD – Inima-n stângă
 5. Cobîlean Constantin – Numai tu
 6. Doinița Gherman – Dance in flames
 7. DoReDos – My lucky day
 8. Felicia Dunaf – Alien
 9. Ilia Soroceanu & Dasha DaGro – Minds & Veins
 10. Lavinia Rusu – Altundeva
 11. Nicoleta Sava – Esencia del Sur
 12. Ruslan Tsar Come to life
 13. SandyC & Aaron – Sibley Once upon a time
 14. Tolik Broken – Glass
 15. Vera Țurcanu – Black Heart
 16. Viorela – The gates of love

De menționat că, membrii juriului au recomandat Comitetului de Organizare desfășurarea unui singur show televizat, cu 16 interpreți/formații. Finala Națională urmează să fie organizată în data de 24 februarie.

Amintim că interpreţi din 42 de ţări vor participa în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfăşura în Lisabona, Portugalia. Semifinalele concursului vor avea loc pe 8 și 10 mai 2018, iar marea finală se va desfășura pe 12 mai 2018.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!