Șase moldoveni care se întorceau acasă din Sankt-Peterburg au rămas blocați pe un drum din regiunea Gomel, după ce microbuzul cu care mergeau s-a defectat. Aceștia au fost observați de un echipaj de patrulare a poliției din Belorusia care i-a ajutat să ajungă la hotarul cu Ucraina, transmite belta.by.

Moldovenii stăteau de mai multe ore în frig și încercau să repare mașina. Aceștia le-au spus oamenilor legii că începând cu ora 5.00, au încercat să înlăture problema tehnică, dar fără succes. Ei și-au anunțat rudele din Moldova despre situația creată, iar acestea le-au au promis că vor trimite trimite o mașină la granița dintre Ucraina și Belarus.

Astfel, polițiștii din Belarus au oprit un camion și i-au cerut cerut șoferului să ia microbuzul moldovenesc la remorcher până la punctul de control „Novaya Guta” – la granița cu Ucraina, unde aceștia au avut posibilitatea să se încălzească și și-au așteptat prietenii.

Foto: belta.by

Foto: belta.by

Foto: belta.by

Foto: belta.by

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!