Comercianții de la piață agricole din Chișinău protestează la Serviciul Fiscal de Stat. Comercianții își doresc să muncească în bază de patentă și nu sunt de acord cu obligația de a emite bonuri de casă pentru marfa pe care o vând.

Protestatarii susțin că nu au atâta marfa ca să își înregistreze întreprinderi. Dacă până pe 31 ianuarie autoritățile nu vor luat atitudine, protestatarii susțin că vor chema la grevă comercianții din toată țara.

Serghei Pușcuța, Directorul Serviciului Fiscal de Stat, Serghei Pușcuța, le-a spus comercianților că aparatul de casă este necesar pentru protecția consumatorilor. Acesta le-a sugerat protestatarilor să elaboreze o listă de propuneri pe care ei ulterior le vor examina.

Comercianții nu sunt la primul lor protest pentru a cere anularea modificărilor care lichidează patenta.

Știrea se actualizează.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!