/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Un tren de pasageri a deraiat în Italia. Sunt morți! Printre victime nu se numără moldoveni

25 ianuarie 2018, ora 18:18

Potrivit cotidianului „La Republica”, incidentul s-a produs astăzi dimineață la 40 de kilometri de Milano. Cel puțin două vagoane au ieşit de pe şine, dar au rămas pe roţi, uşor înclinate, iar salvatorii au intervenit cu prudența pentru evacuarea pasagerilor.

Ce s-a întâmplat, vedeți și Dvs. Nu putem spune cauza exactă. Este prea devreme să ne expunem. Operațiunea de salvare se apropie de final,” susține Tiziano Siciliano, procuror adjunct, Milano.

În 2016, 23 de persoane au murit după ce două trenuri, tot din Italia, au intrat în coliziune într-o livadă de măslini, în Puglia, iar în 2009, 32 de persoane au murit după ce un marfar care transporta gaz lichefiat a deraiat şi a explodat la Toscana.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram