/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Silvia Radu susține că liberali sunt de vină de poleiul din Capitală. „Utilajele trebuiau demult schimbate”

25 ianuarie 2018, ora 14:19

„Dacă acum lucrăm cu utilaje învechite, care demult trebuiau schimbate, este doar din vina liberalilor. Ei au fost ocupați mai mult cu scheme de corupție, au avut alte interese și nu le-a păsat până acum de cum arată orașul. Dacă nu tocau bugetul public și nu își băteau joc de banii oamenilor, azi puteam să avem tehnică modernă cu care să intervenim mai eficient între blocuri pentru curățarea poleiului și a zăpezii”, susține Radu.

Funcționara susține că anul acesta a fost primul an, din ultimii 20, când s-a intervenit în ogrăzi, s-a încărcat zăpada și s-a dus într-un loc special amenajat. „Știu că sunt probleme cu poleiul. Nu avem utilaje moderne, suntem obligați ca să facem treabă cu oamenii angajați. Aceștia sunt în teren și lucrează, dar este nevoie de timp, ca să intervină pe o suprafață atât de mare”, a declarat Silvia Radu.

Menționăm că de când au căzut ninsorile, iar drumurile au devenit practic impracticabile din cauza ghețușului, tot mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, la Spitalul de Urgență au parvenit timp de o săptămână 378 de solicitări. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram