Primarului general interimar, Silvia Radu, susține că în ultimii 10 ani, liberalii nu au achiziționat tehnică modernă pentru deszăpezire.

„Dacă acum lucrăm cu utilaje învechite, care demult trebuiau schimbate, este doar din vina liberalilor. Ei au fost ocupați mai mult cu scheme de corupție, au avut alte interese și nu le-a păsat până acum de cum arată orașul. Dacă nu tocau bugetul public și nu își băteau joc de banii oamenilor, azi puteam să avem tehnică modernă cu care să intervenim mai eficient între blocuri pentru curățarea poleiului și a zăpezii”, susține Radu.

Funcționara susține că anul acesta a fost primul an, din ultimii 20, când s-a intervenit în ogrăzi, s-a încărcat zăpada și s-a dus într-un loc special amenajat. „Știu că sunt probleme cu poleiul. Nu avem utilaje moderne, suntem obligați ca să facem treabă cu oamenii angajați. Aceștia sunt în teren și lucrează, dar este nevoie de timp, ca să intervină pe o suprafață atât de mare”, a declarat Silvia Radu.

Menționăm că de când au căzut ninsorile, iar drumurile au devenit practic impracticabile din cauza ghețușului, tot mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, la Spitalul de Urgență au parvenit timp de o săptămână 378 de solicitări. Detalii AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!