Tragedie într-o familie din satul Pitușca, raionul Călărași. Un băiat de 12 ani, care se dădea cu sania, a ajuns sub roțile unui camion. Accidentul a avut loc în această după amiază.

Incidentul s-a produs în preajma grădiniței din sat. Băiatul a ieșit la săniuș, însă panta pe care a ales-o ducea pe carosabil. El a ajuns cu sania sub roțile unui camion și a murit pe loc.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, la volanul camionului de model „Ural” se afla un bărbat de 38 de ani, domiciliat în același sat. Acesta se deplasă regulamentar, iar analizele au demonstrat că nu era în stare de ebrietate.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului. Dacă șoferul va fi găsit vinovat, el riscă 7 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!