/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un copil a murit la săniuș! A intrat cu sania sub roata unui camion

missing
25 ianuarie 2018, ora 19:39

Incidentul s-a produs în preajma grădiniței din sat. Băiatul a ieșit la săniuș, însă panta pe care a ales-o ducea pe carosabil. El a ajuns cu sania sub roțile unui camion și a murit pe loc.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, la volanul camionului de model „Ural” se afla un bărbat de 38 de ani, domiciliat în același sat. Acesta se deplasă regulamentar, iar analizele au demonstrat că nu era în stare de ebrietate.

Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului. Dacă șoferul va fi găsit vinovat, el riscă 7 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram