/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Depresia postnatală - o boală sau un moft? Cum poate fi evitată sau depășită

missing
25 ianuarie 2018, ora 08:36

Stările prin care trec multe femei după naștere, cu durata între o zi și trei săptămâni, sunt cunoscute ca stări de tristețe postnatală sau postpartum. Adesea acestea se caracterizează prin anxietate, îngrijorare excesivă, lipsă de energie, oboseala menținându-se chiar și după somn. Atunci când asemenea dispoziții țin mai mult de trei săptămâni, ajungând la câteva luni, vorbim deja despre depresie postnatală.

Mai multe informații despre ce înseamnă aceasta, la femei și bărbați și cum poate fi depășită această perioadă, aflați în noul episod „Împărțit la doi”.

Emisiunile „Împărțit la doi” sunt realizate în cadrul Campaniei „Presa echilibrează genul!” implementată de Centrul pentru Jurnalism Independent cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram