Potrivit sondajului realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor, în Pavel Filip au încredere doar 2,1% dintre moldoveni. Întrebat ce părere are despre aceste rezultate, Filip a spus că privește partea plină paharului și cât timp are votul de încredere să conducă acest Guvern va lucra în aceiași manieră.

Eu încerc să privesc partea plină a paharului, la începutul anului 2016 încrederea era și mai puțină atât în mine, cât și în Guvernul pe care îl reprezint. Dacă în această perioadă am avut o creștere permanentă de încredere din partea cetățenilor, acest lucru mă bucură. Eu nu sunt bolnav de sondaje și de rating-uri, pentru mine sunt importante evaluările pe care le fac cetățenii noștri, evaluările primite de la partenerii de dezvoltare și de la instituțiile financiare internaționale. Am încercat întotdeauna, indiferent de poziția în care m-am aflat conștiincios și onest să muncesc și să-mi fac datoria, atâta timp cât am votul de încredere să conduc acest Guvern voi lucra în aceiași manieră”, a declarat Pavel Filip.

Menționăm că, același sondaj arată că în Igor Dodon au încredere 25% dintre moldoveni, în Maia Sandu aproximativ 9%, ei fiind personalitățile politice care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Același sondaj arată că aproape 50% din moldoveni nu au încredere în nimeni sau nu au știut să răspundă.

Sondajul a fost realizat în ianuarie 2018, pe un eșantion de 1783 de persoane și are o marjă de eroare de 2,4%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!