/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

O femeie din R. Moldova a dispărut împreună cu fiica și nepoata sa în Suceava. Sunt căutate de peste șapte zile

missing
26 ianuarie 2018, ora 11:29

Poliţiştii le caută pe Vera Aioanei, de 25 de ani, din oraşul Dolhasca, pe Alexandra Maria Aioanei, în vârstă de patru ani, din aceeaşi localitate şi pe Elena Bălan, de 49 de ani, domiciliată în Republica Moldova. Acestea au plecat, miercuri, 17 ianuarie, din Dolhasca și nu mai sunt de găsit, notează adevarul.ro.

Semnalmentele Verei Aioanei: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ochi al­baştri, păr blond până la nivelul umerilor, faţă ovală, sprâncene arcuite, nas drept. La data plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fâş, blugi de culoare neagră, gen colanţi, în picioare purta ghete negre din piele, cu şireturi, având asupra sa o geantă maro deschis (dimensiuni 40×30 cm).

Semnalmentele minorei Alexandra Maria Aioanei: înălţime circa 80 de centimetri, ten deschis, păr blond, drept, ochi albaştri, fiind îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.

Semnalmentele Elenei Bălan: înălţime aproximativ 1,70 metri, corpolentă, faţa ovală, parul şaten, tuns scurt, are accent moldovenesc, poartă ochelari, fiind îmbră­cată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre până la nivelul genunchiului.

Oamenii care au informații despre unde se află fetița de patru ani și cele două femei sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram