O femeie, mama acesteia și fiica de doar doi ani au dispărut în aceeași zi în orașul Dolhasca, Suceava, România. Copila și cele două femei au plecat de acasă, iar rudele spun că nu mai au nicio veste de la ele de mai mult de șapte zile.

Poliţiştii le caută pe Vera Aioanei, de 25 de ani, din oraşul Dolhasca, pe Alexandra Maria Aioanei, în vârstă de patru ani, din aceeaşi localitate şi pe Elena Bălan, de 49 de ani, domiciliată în Republica Moldova. Acestea au plecat, miercuri, 17 ianuarie, din Dolhasca și nu mai sunt de găsit, notează adevarul.ro.

Semnalmentele Verei Aioanei: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ochi al­baştri, păr blond până la nivelul umerilor, faţă ovală, sprâncene arcuite, nas drept. La data plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fâş, blugi de culoare neagră, gen colanţi, în picioare purta ghete negre din piele, cu şireturi, având asupra sa o geantă maro deschis (dimensiuni 40×30 cm).

Semnalmentele minorei Alexandra Maria Aioanei: înălţime circa 80 de centimetri, ten deschis, păr blond, drept, ochi albaştri, fiind îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.

Semnalmentele Elenei Bălan: înălţime aproximativ 1,70 metri, corpolentă, faţa ovală, parul şaten, tuns scurt, are accent moldovenesc, poartă ochelari, fiind îmbră­cată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre până la nivelul genunchiului.

Oamenii care au informații despre unde se află fetița de patru ani și cele două femei sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!