Un bebeluș mort, născut prematur, a fost găsit într-un tomberon din comuna Colonița de către angajații care colectau deșeurile. Aceștia au alertat imediat poliția.

„Preliminar, din cele comunicate de către medicul legist aflat la fața locului, fătul are aproximativ 5 sau 6 luni, ar fi survenit în urma unui avort spontan și fătul s-ar fi născut deja decedat,” a declarat pentru TV8 Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Direcției Poliției Chișinău.

Micuțul a fost pus într-un pachet și aruncat la coșul de gunoi. Cadavrul acestuia urmează a fi supus expertizei medico-legale. Autoritățile au inițiat o anchetă, pentru a stabili cum a ajuns fătul în acel tomberon, precum și cine este femeia care l-a avortat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!