Trei tineri cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, din raionul Ocnița și orașul Florești, sunt cercetați penal pentru furt în proporții deosebit de mari.

La 23 ianuarie curent, polițiștii din Florești au fost sesizați despre comiterea unei infracțiuni de furt. Victima a spus polițiștilor că persoane necunoscute au pătruns în locuință în timp ce se afla la serviciu,de unde au sustras bijuterii din aur și mijloace financiare, cauzând un prejudiciu de circa 460 mii lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigații și de urmărire penală, suspecții au fost identificați.

Obiectele din aur au fost recuperate, iar cu banii furați unul din suspecți și-a achiziționat un automobil de model BMW.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baz art.186, Cod Penal al RM. Dacă vor fi găsiți vinovați bărbații riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!