Un copil în vârstă de 11 ani din Bender a plecat de acasă pe 24 ianuarie și nu s-a mai întors acasă, iar rudele nu au nici o informație despre locul unde acesta s-ar putea afla.

Update 15.43: Minorul din Bender a fost găsit. Fără ca să își anunțe părinții, copilul a plecat la bunica sa în Dubăsari.

Știre inițială: În momentul dispariției, minorul purta o căciulă neagră cu o inscripție, geacă de culoare albastră, pantaloni sport negri cu inscripția „Adidas”.

Persoanele care dețin informații despre minor și unde ar putea fi găsit, sunt rugați să apeleze la forțele de ordine din regiunea transnistriană la telefonul 102 sau la următoarele numere de telefon: (552) 2-94-40, (552) 2-84-17 sau (533) 8-15-29.

Foto: mvdpmr.org

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!