Distracție periculoasă în China. Un copil a zburat în aer la propriu după ce a aruncat artificii într-o gură de canalizare, transmite Daily Mail.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum suflul exploziei îl aruncă violent pe minor. Acesta zboară la o înălțime de aproape 3 metri. Prin preajmă se văd trecând mai mulți oameni, dar nimeni nu intervine să oprească băiatul.

Sursa care a publicat filmulețul, nu precizează ce s-a întâmplat cu copilul. Se pare însă că incidentul a avut loc în timpul sărbătorilor de iarnă, când chinezii întâmpină Anul Nou. Salvatorii atenționează copiii să nu se joace cu obiecte periculoase și să respecte normele de securitate când folosesc focurile de ariticii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!