Cel puțin 41 de persoane au murit în urma unui incendiu într-un spital din Coreea de Sud. Incendiul a avut loc în orașul Miryang, care se află la o distanță de 270 km de Seoul. Majoritatea victimelor au murit din cauza inhalării de fum, transmite The Guardian.

Pompierii s-au luptat cu focul pe parcursul a circa trei ore. Mai mult de 100 de persoane au fost rănite, 13 dintre ele se află în stare critică. O parte dintre cei răniți au murit în drum spre alt spital.

În momentul izbucnirii focului, în interiorul spitalului se aflau circa 200 de pacienți. Aceste persoane au fost evacuate, o parte dintre ei – cu ajutorul unui elicopter din cauza vizibilității reduse în interiorul clădirii. Potrivit ultimelor informații, focul ar fi izbucnit în camera de urgență.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!