/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Cum va fi VREMEA pe 27 ianuarie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a țării

missing
27 ianuarie 2018, ora 09:06

În nordul țării va fi soare pe cer dimineață și înnorări trecătoare la amiază. În prima partea a zilei se vor înregistra -10 grade, iar în a doua jumate, temperaturile vor crește până la 2 grade cu plus.

În centru, temperaturile de asemenea vor fi modeste, dar ceva mai ridicate față de zilele precedente. Cerul va fi stăpânit de nori, dar vom avea parte și de câteva reprize de soare. Dimineața se vor înregistra -8 grade, iar ziua 0.

Și în sudul țării vremea se va încălzi, iar soarele se va menține prezent de-a lungul zilei. Dimineața vor da târcoale câțiva nori și se vor înregistra -6 grade, iar la amiază va fi senin cu 2 grade în termometre.

În Capitală vom avea parte de fulguieli răzlețe și de vreme posomorâtă. La noapte minimă termică va fi de -9 grade, iar pe timp de zi vom avea 0 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram