Președintele Dodon a plecat în vacanța de iarnă, și nu oriunde, dar în Republica Altai din Federația Rusă. Șeful statului a postat pe Facebook mai multe imagini făcute din elicopter. „Foarte frumos, Rusia nu e numai Moscova”, a scris președintele, lăsând astfel să se înțeleagă că e fascinat.

Despre vizita în ținutul Altai, președintele Dodon a anunțat la sfârșitul lunii decembrie. „Planific după Anul Nou să am o vacanţă. O să fie două etape de vacanţă. Câteva zile o să merg în Europa şi câteva zile vreau să merg în Federaţia Rusă, în Ţinutul Altaiului. Ţinutul Altaiului e foarte departe, e aproape de frontiera cu Mongolia. Federaţia Rusă este o ţară foarte frumoasă”, a spus Igor Dodon în cadrul unei emisiuni televizate.

Munții Altai (din turcă Altay, „munte de aur”) este un lanț muntos în zona de graniță între Kazahstan, Rusia (Siberia), Mongolia și China. Acest lanț muntos este subdivizat în trei părți cu direcția nord-vest, sud-est pe o lungime de 2.100 km: Altaiul rusesc, Altaiul mongol și Altaiul Gobi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!