Un băiat de 17 ani a murit aseară, 26 ianuarie, la Măgdăcești, Criuleni, în timp ce descărca dintr-o remorcă furaje în gospodăria unui localnic. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Diana Maxim, a declarat pentru IPN că în timp ce descărca marfa, alături de un alt tânăr, a cedat mecanismul de ridicare a remorcii, aceasta revenind brusc în poziția inițială.

Adolescentul a fost aruncat la câțiva metri, decedând pe loc. Celălalt tânăr, în vârstă de 21 de ani, este internat la Spitalul de Urgență din Chișinău, cu contuzie cerebrală. Tragedia s-a produs în jurul orei 23.40.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii tragediei. Încă nu a fost stabilit cine se face vinovat de accident. Urmează să se facă toate expertizele necesare pentru a stabili cauza cedării mecanismului de ridicare și cine se face vinovat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!