Atât deținuții în penitenciare cât și apropiații lor sunt foarte inventivi când vine vorba de a introduce în penitenciare obiecte interzise de lege. Cel mai recent caz a avut loc vineri, 26 ianuarie, în incinta judecătoriei mun. Cahul.

De data aceasta persoane necunoscute au ascuns 8 telefoane mobile și accesorii în toaleta judecătoriei mun. Cahul, ca eventual deținutul escortat în instanță să le poată lua asupra sa și ulterior introduce în instituția penitenciară la reîntoarcere.

În context, la parvenirea informațiilor operative despre această intenție și datorită promptitudinii ofițerilor de investigații ai penitenciarului din Cahul această schemă a fost deconspirată.

În urma percheziționării deținutului în incinta instanței au fost depistate și ridicate obiectele interzise sus-menționate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!