/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Orange Moldova vrea să intre pe piața serviciilor financiare. Va face transferuri și va acorda credite

missing
27 ianuarie 2018, ora 13:42

„Următoarea ţară în care vom lansa Orange Bank va fi Spania. În România şi în Republica Moldova am luat decizia de a lansa servicii de transfer de numerar şi de acordare de credite prin intermediul unei instituţii nebancare”, a declarat Gervais Pellisier, CEO adjunct şi CEO al Orange Europa.

În cadrul aceleași întâlniri s-a anunțat și că din punct de vedere al performanţei din anul 2017 cele mai bune pieţe pentru grupul francez au fost Spania, România şi Republica Moldova, fără însă a se oferi cifre din rapoartele financiare.

Potrivit zf.ro, grupul francez analizează şi posibilitatea de a intra pe piaţa de energie electrică, aşa cum a făcut-o deja în Polonia, în condiţiile în care compania are expertiza necesară. “Decizia depinde de cadrul de reglementare şi vom analiza fiecare ţară în parte” a spus Pellisier, fără a oferi detalii sau a pronunţa numele vreunei ţări.

Orange Moldova este cel mai mare operator pe piața de telefonie mobilă din Republica Moldova, care și-a început activitatea în 1998. Brandul Orange a fost lansat în 2007. Orange Moldova prestează servicii de telefonie mobilă, internet mobil și TV.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram