/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Și-a perfectat pe internet un buletin românesc fals contra sumei de 350 de euro. Isprava unui tânăr

missing
27 ianuarie 2018, ora 08:58

Falsul a fost deconspirat în după amiaza zilei de ieri, 26 ianuarie 2018. Tânărul moldovean de 24 de ani s-a prezentat în calitate de pasager al unui autoturism de ocazie. În cadrul procedurii de identificare a persoanei în cauză, dar și controlului documentelor de călătorie, polițistul de frontieră a observat o neclaritate în comportamentul acesteia.

În acest sens, de comun cu grănicerul ucrainean s-a luat decizia extinderii verificărilor și supunerea unui control amănunțit. Urmare, în bagajul tânărului, mai exact în portmoneu s-a depistat o carte de identitate, eliberată de autoritățile române pe numele celui prezent în punctul de trecere. La examinarea minuțioasă, s-a constatat că documentul prezintă mai multe elemente de falsificare.

În cadrul audierii, cetățeanul moldovean a declarat că a apelat la ajutorul unei persoane străine, identificată pe internet, să-i perfecteze documentul falsificat. Pentru serviciile de fabricare a actului, tânărul ar fi dat 350 de euro.

Documentul a fost reținut și va fi transmis spre expertiză, iar cercetările sunt continuate de angajaţii Poliţiei de Frontieră în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor. Cetățeanului moldovean i-a fost permisă trecerea frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram