/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Studenții lituanieni declară că au găsit „punctul G” al Europei. Nu, nu este Moldova!

27 ianuarie 2018, ora 18:21

Pe afiș este vizibil capul și mâna unei fetei, care, se presupune că, primește plăcere de la o partidă de amor. Această stă culcată pe harta Europei și apucă cu pumnul locul unde este Lituania. „Nimeni nu știe unde este, dar când o veți găsi, va fi minunat. Vilnius – punctul G al Europei”, se menționează în imagine.

Anunțul a atras atenția reprezentantului pentru relații publice al municipalității lituaniene Kaunas Mantas Bertulis. „Aș vrea dau mâna cu autorii posterului. Aceasta este probabil cea mai puternică publicitate pentru orașul Vilnius pe care am văzut-o vreodată”, a scris funcționarul pe Facebook.

Agenția de turism Go Vilnus, angajată în dezvoltarea turismului din capitala lituaniană, a explicat că această lucrare – nu este varianta finală, ci doar o schiță a studenților unei universități de Artă. Cu toate acestea, autoritățile orașului au rămas mulțumite de rezultat și intenționează să dezvolte ideea propusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram