Oficialii și rezidenții Lituaniei au reacționat la publicitatea pentru turiști, a căror autori au numit capitala țării Vilnius „punctul G” al Europei, transmit cei de la Delfi.lt.

Pe afiș este vizibil capul și mâna unei fetei, care, se presupune că, primește plăcere de la o partidă de amor. Această stă culcată pe harta Europei și apucă cu pumnul locul unde este Lituania. „Nimeni nu știe unde este, dar când o veți găsi, va fi minunat. Vilnius – punctul G al Europei”, se menționează în imagine.

Anunțul a atras atenția reprezentantului pentru relații publice al municipalității lituaniene Kaunas Mantas Bertulis. „Aș vrea dau mâna cu autorii posterului. Aceasta este probabil cea mai puternică publicitate pentru orașul Vilnius pe care am văzut-o vreodată”, a scris funcționarul pe Facebook.

Agenția de turism Go Vilnus, angajată în dezvoltarea turismului din capitala lituaniană, a explicat că această lucrare – nu este varianta finală, ci doar o schiță a studenților unei universități de Artă. Cu toate acestea, autoritățile orașului au rămas mulțumite de rezultat și intenționează să dezvolte ideea propusă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!