Autoritățile municipale și unii agenți economic au curățat trotuarele cu gheață ca pietonii să poate merge în siguranță. Însă, cel mai probabil, cu acest lucru nu sunt de acord șoferii care își parchează automobilele exact pe porțiunile de trotuar curate.

Astfel, pietonii sunt nevoiți să ocolească autovehiculele tot pe gheață lunecoasă. Situații similare au fost surprinse în diferite regiuni ale Capitalei. Unii pietoni au lăsat în semn de protest și o pungă cu gunoi sau bucăți de gheață pe parbrizurile autovehiculelor. În acest fel, pietonii îndeamnă șoferi să nu-și lase mașinile pe porțiunile de trotuar curățate și să nu pună în pericol sănătatea oamenilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!