Un moldovean a încercat să treacă frontiera cu peste 177 de mii de țigarete ascunse în pereții laterali, podea și în diverse componente ale microbuzului pe care îl conducea. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca.

Vitalie G., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes Sprinter s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România. Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit al mașinei și au descoperit ascunse în pereții laterali, în podea, plafon, banchete și în ușa culisantă a microbuzului, cantitatea totală de 177.500 țigarete, Kent și Marlboro, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 40.825 lei românești, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei și confiscarea mijlocului de transport.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!