Dacă săptămâna trecută am avut parte de ger și temperaturii scăzute, pentru următoarea șapte zile sinopticienii ne promit că vremea se va încălzi. Astfel, luni, 30 ianuarie, maxima termică va fi de +7 grade în sudul țării și de +5 în Nord. De asemenea, la nord și centru se așteaptă ninsori slabe.

Marți se va încălzi ușor, astfel în regiunea de sud în timpul zilei vom avea o maximă de +8 grade, în Centru de +7, iar la Nord +6. Ca și luni, în nordul și centrul țării se așteaptă ninsori slabe.

Miercuri și joi vom avea temperaturi cu plus pe timpul zilei, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la – 4 în Nord, -2 în Centru și -1 în sudul țării. Pe timpul zilei temperatura va oscila între +3 ..+6 la nord, iar spre sud temperatura va crește cu două grade.

Vineri, pe întreg teritoriul țării se așteaptă ninsori slabe. Maxima termică va fi în sudul țării de +8 grade ziua și 0 noaptea. Iar la Nord noaptea temperatura va oscila între -2..0, iar ziua se va ridica până la +6 grade Celsius. În centrul țării vom ziua mercurul în termometre se va ridica până la maxim + grade, iar noaptea se va înregistra o minimă de -1.

Sâmbătă și duminică, temperatura va coborî ușor, astfel pe timp de zi în sud se va înregistra o maximă de +6, iar noaptea de -1. La nord temperaturile vor fi de până la +4 grade pe timp de zi și între -3 ..0 noaptea. În centru pe timpul zilei vom avea temperaturi de maxim +5, iar noaptea temperatura va coborî cu cel puțin patru grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!