/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/GRAFIC/ Câțiva fulgi și soare cu nori. Prognoza meteo pentru următoarele zile

missing
28 ianuarie 2018, ora 18:23

Marți se va încălzi ușor, astfel în regiunea de sud în timpul zilei vom avea o maximă de +8 grade, în Centru de +7, iar la Nord +6. Ca și luni, în nordul și centrul țării se așteaptă ninsori slabe.

Miercuri și joi vom avea temperaturi cu plus pe timpul zilei, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la – 4 în Nord, -2 în Centru și -1 în sudul țării. Pe timpul zilei temperatura va oscila între +3 ..+6 la nord, iar spre sud temperatura va crește cu două grade.

Vineri, pe întreg teritoriul țării se așteaptă ninsori slabe. Maxima termică va fi în sudul țării de +8 grade ziua și 0 noaptea. Iar la Nord noaptea temperatura va oscila între -2..0, iar ziua se va ridica până la +6 grade Celsius. În centrul țării vom ziua mercurul în termometre se va ridica până la maxim + grade, iar noaptea se va înregistra o minimă de -1.

Sâmbătă și duminică, temperatura va coborî ușor, astfel pe timp de zi în sud se va înregistra o maximă de +6, iar noaptea de -1. La nord temperaturile vor fi de până la +4 grade pe timp de zi și între -3 ..0 noaptea. În centru pe timpul zilei vom avea temperaturi de maxim +5, iar noaptea temperatura va coborî cu cel puțin patru grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram