/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Igor Dodon l-a invitat la Chișinău pe președintele pro-rus al Cehiei

missing
28 ianuarie 2018, ora 17:44

De asemenea, Dodon l-a invitat să viziteze Moldova. „Nutresc convingerea că și în continuare vom avea în persoana Excelenței Voastre un prieten de nădejde, implicit în consolidarea identităţii noastre democratice. Totodată doresc să Vă asigur de voința fermă și disponibilitatea Republicii Moldova de a fortifica dialogul politic la toate nivelurile, în beneficiul ambelor popoare. În speranța de a Vă avea cât mai curând în calitate de înalt oaspete a tării mele, Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, asigurarea deosebitei mele consideraţii”, a scris Dodon în felicitare.

Amintim că, Milos Zeman, în vârstă de 73 de ani, a câştigat un al doilea mandat prezidenţial, obţinând un procent de 52% din voturi, în detrimentul academicianului Jiri Drahos, care nu deţine experienţă politcă. Rezultatul alegerilor s-a anunțat în dimineața zilei de duminică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram